Konu: uyumayalım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2009, 16:26   #1
rind

rind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uyumayalım

arkadaşlar bu şaibelerle kaybettiğimiz şampiyonluk zamaındaki oyunlar yine başladı.
neymiş efendim hakem cok cseurmuş hemen kırmızıyı veriyormuş,burası tabi yersen...ne diye koreliye gösteremedi o bir sarı kartı bile,penaltıyı nden veremedi madem cesurdu, ...cesur mesur anlamam,biim toraman ve boboya gösterirken tereddüt bile tmedi, o kadar kararlıydı ki,sanki fırsatını kolluyordu,ben bu hakemin dürüst oldugunainanmıyorum...dürüst oldugunu savunanlara da inanmıyorum onlarında şaibeli oldugunu düşünüyorum,
gelelim ikinci olaya..Noumaya verikleri ceza ile biz adamı ülkesine yolladık volkana ise MR raporları var falan deniyor,federasyon nouma ile volkan ın hareketlerinin arasında fark mı gördü?
ve bizim yönetimden cıt yok
hele,bu deni coban ın hareketlerini hiç ses cıkarmadı
adnan polat bir macda berabere kaldı diye demediğini bırakmadı,biim yönetim neredeyse hakemlere teşekkür edecek
sivas bile gecen hafta denizli macında rakinin bir golüofsayt diye kesildi esimii cıkartmadı..bu hafta sivas puan kaybetti diye baskanı şaibe var dedi, biimkileres cıkarmıyor,bu hafta hakem faciası yaşandı,yönetimden ses yok...
taraftarımız polis tarafından linç edildi,taraftara fırca attık,yönetim o gün polis gününü kutladı
şampiyonluk için oyunlar yine başladı yönetim hala federasyona teşekkür halinde...
devam edin ,devam edin,cevad diye birini bulmuşunuz turşusunu kurarsınız,,2. olmayı da başarı sayıp deniz coban ve hakemlere tşekkür edersiniz..
rind Ofline   Alıntı ile Cevapla