Konu: uyumayalım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 00:22   #17
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Azizinho´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk defa baskaniz ve yönetimimiz ile gurur duydum...hakem hatalarindan dolayi aciklama yapmadiklair icin...ama demekki benden haric tüm besiktaslilar istiyo bizim baskaninda gectigmiz seneler gibi cikip bas bas bagirmasini...bagirdi da ne oldu?....hüsran...mhk ve tff yi elestire elestire dahada cöktük,sampiyonluklardan uzaklastik...birsey yapmaya gerek yok suan....bekleyip görecegiz..takimizda inanilmaz bir sampiyonluk inanci var...insallah hayirlisiyla olacaigz bu sene...herseye ragmen
ben de hadi yıkalım dökelim hakkımızı yiyolar filan diodum ama galiba durum öle deil. Sana tamamen katılıorum artık. Biz hakemlerle kavga ede ede taaaa samsun macından beri futbolcumuzda onun arkasına sıgınıyor, hakemlerde biz yaktınız dedikce bize diklesiyor. Ne zamanki 2. devre basladı baslayalı kavgayıı bıraktık. hatalar kesildi. taaki adnan ve erman serefsizleri dügmeye basana kadar. Ya mesela bursa macında baktım ben, sahadaki taraftar, futbolcu moda girdik yine hep birlikte. Öle oldumu da futbol sansımızda kalmıyor. Ben de o yüzden baskanı destekliyorum. Doruyu yaptı. Biz işimize bakalım. Biz bu ligin en iyi takımıyız tartısmasız. Ve ben gercekten inanıyorum. Sadece heycanlı bi lig yasıyoruz. Ama sampiyon biziz.

Bi de son bişey. Ya panikliyorum bazen gittimi sampiyonluk diye. Ama artık hersey değişti. Canavar gibi bi ernstimiz var. Artık hersey farklı Ve artık mac kaybetmiyoruz. Ne olursa olsun...
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla