Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 07:22   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Korkunç şüphe

Nobre´ye konan 'bel fıtığı başlangıcı' teşhisi, bir zamanlar Galatasaray forması giyen ve bu sakatlığı nedeniyle futboldan kopan Rotariu´yu akıllara getiriyor.
Siyah-Beyazlı ekibin golcü futbolcusu Mert Nobre’nin bel fıtığı başlangıcı olması akıllara bir zamanlar Galatasaray’ın Rumen yıldızı Rotariu’yu getirdi. Yine teknik direktör Mustafa Denizli’nin Sarı-Kırmızılı takımı çalıştırdığı dönemde transfer edilen Rumen futbolcu orta alanda inanılmaz çıkışı ile dikkatleri çekmiş, büyük beğeni toplamış ancak daha sonra bel fıtığı başlangıcı, ardından da sakatlığının ilerlemesi sonucu futbola veda etmek durumunda kalmıştı. Şimdi benzer bir olayı Beşiktaş’ta Mert Nobre’de yaşamak istemeyen teknik direktör Mustafa Denizli’nin adeta eli kolu bağlanmış durumda. Sağlık ekibinin tüm müdahalesine rağmen tecrübeli futbolcunun en az 2 hafta sahalardan ayrı kalacak olması ve sonrasındaki belirsizlik teknik ekibi sıkıntıya soktu. Ligde geride kalan 6 maçta golcü oyuncunun yokluğunu büyük ölçüde hissedecek olan Kara Kartal, tüm gözünü Filip Holosko’ya çevirdi. Ancak Slovak oyuncunun farklı stili bu sorunu aşmaya yetmiyor.
Transfer görüşmelerini etkiler mi?
Bel sorunundaki bu belirsizliğin kısa sürede giderilmemesi durumunda, bundan Mert Nobre ile Beşiktaş Yönetimi arasında sürdürülen transfer pazarlığının da olumsuz etkilenmesi söz konusu... Şimdi kulislerde, böyle bir olasılık da yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Umarız Brezilyalı golcünün sonu Rotariu’ya benzemez. Ama herkes, bu maceranın sonunun nasıl biteceğini merakla bekliyor?

__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla