Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 08:21   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bodrum'a ateş düştü

Click the image to open in full size.
Bodrum’da Beşiktaş-Bursaspor maçını televizyondan izleyen 51 yaşındaki Hüseyin Verit isimli Siyah-Beyazlı bir taraftar, karşılaşmadan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği üyesi olduğu belirtilen Verit’in tabutunun üzerine, tuttuğu takımın forması ve bayrağı örtüldü.

Minderde büyük başarı
Büyük Minikler Serbest Güreş İstanbul Birinciliği’ne katılan Beşiktaş, 49 puan toplayıp şampiyonluğa ulaştı oldu. Eyüp Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 12 kulüpten toplam 176 sporcu katıldı. Şampiyonada 2 birincilik, 7 ikincilik ve 1 de üçüncülük elde eden Siyah-Beyazlılar, 24-25 Haziran tarihlerinde Sivas’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcu ile katılma hakkını elde etti.
‘Hep destek, tam destek’
Bursaspor karşısında kaybedilen iki puana karşın oyuncuları alkışlarla soyunma odasına yollayan Siyah-Beyazlı taraftarlar, bugünkü kupa sınavında da takıma tam destek verecek. Hafta içi olmasına karşın karşılaşmaya ilgilinin beklenenin üstünde gerçekleşeceği kesin gibi. Bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B&E 250, VIP Üst A&F 200, VIP Alt A&F 150, VIP Alt B&E 175, VIP Alt C&D 200, Numaralı Orta 110, Numaralı Kenar 100, Kapalı Üst 70, Kapalı Alt 50, Yeni Açık 20 ve Eski Açık 20 TL.
Yedeklerin son şansı
Kenar yönetimin, bugünkü kupa rövanşında sahaya yedek ağırlık bir kadro sürmesi kesinleşti. Haftalardır kenarda bekleyen ya da kadroya giremeyen oyuncuların sergileyeceği performans, sadece sezonun bundan sonraki bölümü için değil, gelecek yıl için de bir anlamda kaderlerini belirleyecek. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, gelecek sezonun kadrosunda görmek istemediği futbolcuları bu tür sınavlardaki görüntüleri dikkate alarak yönetime rapor edeceği belirtildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla