Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 17:56   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Leo Franco'ya Betis de talip!

Adı Galatasaray'la anılan Atletico Madrid'in Arjantinli file bekçisi Leo Franco'ya Mehmet Aurelio'nun takımı Real Betis de talip oldu..

Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Atletico Madrid'in file bekçisi Le Franco'ya bir talip daha çıktı. Milli futbolcu Mehmet Aurelio'nun da formasını giydiği İspanyol ekibi Real Betis'in de tecrübeli kaleciyi renklerine bağlamak için transfer girişimlerine başladığı ifade edildi.

İspanya'da yayın yapan El Mundo Deportivo Gazetesi, konuyla ilgili haberinde Le Franco için hem Galatasaray'ın hem de Real Betis'in yarıştığını okurlarına aktardı. Gazete, Franco'nun tekliflere rağmen Atletico Madrid'de kalmak için sezon sonuna kadar görüşmelerini sürdürmeye kararlı olduğunu ifade ederken, Real Betis'in ise Le Franco'yu şu anki kalecisi Ricardo'ya iyi bir alternatif ve iyi bir yedek olarak transfer etmek istediğini iddia etti.

Bu arada, ünlü haber portalı goal.com'da yer alan bir haberde ise, Galatasaray'ın Real Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo için de girişimlerde bulunduğu ancak Sarı-kırmızlıların önceliğinin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Leo Franco olduğu savunuldu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla