Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 00:43   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Savulun Viewty II geliyor

LG tarafından Viewty Smart adıyla üretilen ikinci görüntüleme uzmanı mobil iletişim ve eğlence cihazı fotoğraf ve video konularında çıtayı oldukça yükseltiyor.

Click the image to open in full size.

LG ve Samsung'un, mobil görüntüleme alanında Nokia'yı en çok zorlayan iki marka olduğunu biliyoruz. 120 fps hızlı video kaydı ve eğlenceli kullanımıylı ilgi gören Viewty, LG tarafından yenilenerek pazara görüntüleme alanında iddialı yeni bir model daha sunuluyor. Toplam 8 megapiksel çözünürlük sunan Viewty II, sadece 90 gram ağırlığında ve 12.4 mm kalınlığında. Açıkçası inceliği ve hafifliğiyle de oldukça iddialı olacağa benziyor.

Güçlü kamerasının yanı sıra multimedya içeriği açısından rakipsiz yeteneklere sahip olanLG Viewty II, DivX video formatı desteğinin yanı sıra Dolby Mobile çevresel ses sistemini destekleyen ilk mobil iletişim cihazlarından.

LG'nin Japonca sitesinde resmi olarak duyurulan mobil iletişim ve eğlence cihazı, LG tarafından geliştirilen S-Class isimli arayüzle çalışacak. Böylece dokunmatik ekranı üzerinde çok daha hassas ve eğlenceli bir kullanım sunmayı amaçlıyor.

Cihazın kamera arayüzü de yenilenmiş. iPhone arayüzünü andıran sürgü kontrol tuşu sayesinde fotoğraf ve video modları arasında geçiş yapılabiliyor. Güçlü bağlantı seçenekleriyle donatılmış LG Viewty II, şebeke dahilinde HSDPA desteği, kişisel kablosuz ağ dahilinde bluetooth ve WiFi bağlantılarını sunuyor. Entegre A-GPS modülünü de bünyesinde barındıran Viewty II, hem fotoğraf hem de videolara coğrafik konum etiketleme yapabiliyor. Son olarak cihazın 30 kare'sn değerinde 70 x 480 piksel video çekebildiğini ekleyelim.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla