Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 01:05   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Betis'i Villa yıktı!

La Liga'da milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun takımı Real Betis, sahasında konuk ettiği Valencia'ya İspanyol yıldız David Villa'nın golleriyle mağlup oldu!

La Liga'da 32. hafta mücadelesinde Şampiyonlar Ligi' ne katılma mücadelesi veren Valencia'yı konuk eden Real Betis, rakibine teslim oldu.

Milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun ilk 11'de sahaya çıktığı ve 80. dakikada yerini Juanma'ya bıraktığı karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda golü bulan taraf konuk Valencia oldu. 65. dakikada sahneye çıkan yıldız golcü David Villa takımını 1-0 öne geçirirken, 79'da attığı golle farkı 2'ye çıkardı ve takımını rahatlattı.

2 farkla geriye düşmesine rağmen gol arayan Real Betis, 87. dakikada Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira ile farkı 1'e indirmeyi başarsa da kalan dakikalarda skor değişmedi ve Valencia mücadeleyi 2-1 kazandı.

Valencia adına 2 gol atan David Villa, La Liga'daki gol sayısını 26' ya çıkarttı ve krallık yarışında 26 golü bulunan Barcelonalı Samuel Eto'o'yu yakaladı.

Valencia bu galibiyetle puanını 55'e çıkarttı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Ev sahibi Betis ise 37 puanda ve maç fazalsıyla 10. sırada kaldı.

Günün diğer maçlarında ise:
Deportivo La Coruna 2 - 0 Almeria
Osasuna 2 - 3 Malaga
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla