Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 01:15   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Final provasında Chelsea yara aldı!

Federasyon Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan iki takım Chelsea ile Everton, ligde karşılaştı ve Wembley'deki dev final öncesi yaşanan provadan gol sesi çıkmadı..

Chelsea [0 - 0] Everton

Stat

Stamford Bridge

Chelsea
Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Ashley Cole, Ballack, Essien, Lampard, Drogba, Anelka, Malouda
Yedekler: Hilario, Di Santo, Mikel, Kalou, Belletti, Mancienne, Mellis -

Everton
Howard, Jacobsen, Lescott, Yobo, Baines, Osman, Castillo, Neville, Pienaar, Jo, Cahill
Yedekler: Nash, Hibbert, Jagielka, Saha, Vaughan, Rodwell, Gosling Referee: Mark Halsey (Lancashire)

Geçtiğimiz günlerde oynanan yarı final müsabalarında Arsenal'i eleyen Chelsea ile Manchester United'ı penaltılarla deviren Everton adlarını Federasyon Kupası finaline yazdırmışlardı.

İngiltere FA Kupası'nda finale kalan iki ekip, 30 Mayıs'ta oynanacak olan dev final öncesinde lig provasında buluştular.

Erteleme mücadelesinde Stamford Bridge'de 41 bin 556 taraftar gol izleyemezken, özellikle ikinci yarıda gol için saldıran Maviler, adeta etten duvar olan Everton savunmasını geçemedi.

Kalesinde zaman zaman pozisyonlar yaşasa da Cech ve savunmanın başarısı ile iyi futbol oynayan Everton'a izin vermeyen Chelsea, son dakikalarda çok atak oynadı ama onlarca gol pozisyonundan yaralanamadı. 90+3'te Drogba'nın direkten dönen topu ile tüm 3 puan umutlarını da tüketen Mavileri böylece Premier Lig'de haftayı önemli bir kayıpla kapattı.

Bu sonucun ardından Liverpool ve Arsenal'in puan kaybettiği haftada Chelsea de takılınca, maç eksiği bulunan Manchester United önemli bir kar elde etmiş oldu. 0-0'lık mücadelenin ardından Londra ekibi puanını 68'e çıkarttı ve 3. sırada kalmaya devam etti. 6. sıradaki Everton ise puanını 53'e yükseltti.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla