Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 01:16   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU tam yol!

Premier League'de şampiyonluk yarışı veren Manchester United, Portsmouth karşısında iki golle güldü ve maç eksiğiyle takipçisi Liverpool'a 3 puan fark attı: 2-0!

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester United erteleme maçında Portsmouth'u Old Trafford'da konuk etti.

Hakem Peter Walton'ın yönettiği mücadeleye ev sahibi ManU, Van der Sar, Neville, Vidic, Evan, Evra, Fletcher, Scholes, Anderson, Giggs, Ronaldo, Rooney 11'i ile çıktı.

Konuk Portsmouth ise sahada; James, Johnson, Campbell, Distin, Hreidarsson, Mullins, Hughes, Davis, Belhadj, Crouch, Nugent 11'i ile yer aldı.

Ev sahibi ekipte tecrübeli oyuncu Paul Scholes ManU formasıyla 600. maçına çıkarken, FA Cup yarı finalinde Everton ile yapılan maçta forma giyemeyen Wayne Rooney ve Cristiano Ronaldo da ilk 11'de yer aldı.

Maça hızlı başlayan Manchester United, Giggs'in ortasında fileleri havalandıran Rooney ile 9. dakikada öne geçti ve ilk yarı da 1-0'lık sonuçla ev sahibi ekibin lehine sona erdi.

76. dakikada Anderson'un yerine oyuna giren Michael Carrick, 82'de farkı 2'ye çıkarttı ve takımını rahatlattı. Kalan dakikalarda gol olmayınca ManU altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Manchester United bu galibiyetle 32 maç sonunda puanı 74 yaptı ve maç eksiğiyle en yakın takipçisi 71 puanlı Liverpool'a 3 puan fark attı. ManU ayrıca Everton ile golsüz berabere kalan Chelsea'ye de 6 puan fark atmış oldu. Konuk Portsmouth ise 33 maç sonunda 37 puanda ve 14. sırada kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla