Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 01:22   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Memo yoktu, Williams coştu!

NBA'de heyecan play-off ilk tur maçlarıyla devam ederken, milli basketbolcu Mehmet Okur'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği ikinci maçta da Los Angeles Lakers'a teslim olan Utah Jazz, seride 2-0 geriye düştü! Jazz'de Deron Williams'ın harika performansı galibiyete yetmedi!

Utah: 109, LA Lakers: 119
Milli basketbolcu Mehmet Okur'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği ikinci maçta da Los Angeles Lakers'a teslim olan Utah Jazz, seride 2-0 geriye düştü. Staples Center'da Kobe Bryant'ın takımı Lakers'la serinin ikinci maçına çıkan Jazz, rakibinin ilk çeyrekteki etkili oyununu durduramayınca sahadan da 119-109'luk skorla yenik ayrıldı. İlk çeyreği 41-29 yenik kapatan Jazz, diğer çeyreklerde başa baş bir oyun sergilemesine karşın farkı eritmeyi başaramadı.

Lakers'ta yıldız basketbolcu Kobe Bryant, 26 sayı, 6 ribaunt, 9 asistle takımının en etkili ismi olurken, İspanyol oyuncu Pau Gasol ise 22 sayı üretti. İlk maçta Utah'ı yıkan isimlerden biri olan Trevor Ariza, yine etkili bir oyun ortaya koydu ve 13 sayı, 9 asist, 4 ribauntla maçı tamamladı. Lakers'ta oyuna sonradan dahil olan Lamar Odom da 19 sayı üreterek galibiyete önemli katkı sağladı.

Deplasmanda oynadığı üst üste ikinci maçı da kaybeden Utah Jazz de ise Deron Williams 35 sayı, 9 asist, 4 ribauntluk başarımıyla maça damgasını vuran isim oldu. Williams 12/23 genel şut ortalamasıyla oynarken, maç boyunca 4 kez top çaldı, 2 kez blok yapı, 7 kez de top kaybetti. Williams attığı 35 sayıyla bir kez daha play-off kariyer rekoru kırdı. Utah'ta Carlos Boozer 20 sayı, 10 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaparken, Ronnie Brewer 14, oyuna sonradan dahil olan Paul Milsap ise 13 sayı üretti.

Los Angeles Lakers Koçu Phil Jackson kariyerinin 195. sezon sonrası galibiyetini elde etti ve NBA'de bu sayıya ulaşan ilk koç oldu. Utah Jazz, Staples Center'da üst üste 11. maçını kaybetti.

Detroit: 82, Cleveland: 94
Doğu Konferansı play-off ilk tur serisi ikinci maçında Quicken Loans Arena'da Detroit Pistons'ı konuk eden Cleveland Cavaliers rakibini 94-82 yenerek seride 2-0 öne geçti.
NBA'in normal sezon lideri ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Cleveland'da ikinci maçın da yıldızı Lebron James'ti. James, 29 sayı, 13 ribaunt, 6 asistlik başarımıyla 'double-double' yaptı ve takımını galibiyete taşıdı. Maurice Williams 21 Deron West ise 20 sayıyla skora katkı sağlayan isimler oldular.

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve seride 2-0 geriye düşen Detroit'te ise Richard Hamilton 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Rodney Stuckey 14, Will Bynum ise 13 sayıyla maçı tamamladı.

Houston: 103, Portland: 107
Rose Garden'da ilk maçta Yao Ming'i durduramayınca şok bir yenilgi alan Portland Trail Blazers bu kez işi sıkı tuttu ve Brandon Roy'un yıldızlaştığı maçta rakibini 107-103 yenerek seride durumu 1-1 yaptı. Brandon Roy, 15/25 gibi yüksek bir şut yüzdesiyle maçı tamamlarken, 12 kez geldiği serbest atış çizgisinden ise takımına 10 sayı kazandırdı.

Portland'da LaMarcus Aldridge 27 sayı, 12 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaparken, oyuna sonradan giren Rudy Fernandez ise 11 sayıyla maçı tamamladı.

Geceyi mağlubiyetle kapatan Houston Rockets'ta ise Aaron Brooks attığı 23 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, oyuna bench'ten dahil olan Von Wafer ise 21 sayıyla maçı tamamladı.

NBA'de, play-off ilk tur maçlarının heyecanı TSİ sabaha karşı yapılacak 3 karşılaşmayla devam edecek.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla