Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 16:16   #151
bobo38

bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Serdar_Ozkan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arda kendini avrupa'da kanitladi saniyorsun ama onu avrupa'da hic bir takim almaz. bir ingiliz programinda gördüm arda'dan bahsediyorlardi ve dedilerki arda teknik bir oyuncu, takimini öne götürüyo falan ama sutlari berbat, cünkü onda güc yok ve dediler ki fiziksel olarak 45dk tutuyor en fazla. ondan beri arda'ya bakiyorum sut atiyo cok komik yani.
Bunun üstünede kendini bir sey zanediyor liverpool ya da juventus da oynamak istiyormus Avrupa'da takimlar bakmiyor bile, bir ara juventus'a gidecek dediler inanmadim ve bu transfer olmadi ve cabuk unutuldu
messidede vucut yok ama bana göre dünyanin en iyi ikinci oyuncusu hem arda ruhlu bir oyuncu bunu acik acikda söyleyebiliriz sadece galatasarayda oyniyor diye kötülemeyelim adami sonucda adam ne türk biz neyiz türküz bukadar.
simarikdir evet bende biliorum tüm türkiye biliyor ama isinide yapiyormu yapiyor ozaman birseyde diyemeyiz degilmi sadece arda yavas bir oyuncu ama bunu tekniyle türkiyede kapatiyordu ama dedigin gibi ingiltere futbol hizla oynaniyor zorluk cekerdi tabiki ama ben yinede oralarda kaybolcanida düsünmiyorum giderse eger.
simdi bir kiyaslama yapalim bizim serdar özkanla serdar sadece ardadan hizli baska hic bir arti olan bir özeligi yok ardaya bakarsak bunuda acik acik söyleyebiliriz.
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir

bobo38 Ofline