Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 22:04   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu sefer "6-0" Yenildi !

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği tarihi maçta Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü olan Alman çalıştırıcı Werner Lorant, Slovakya'da da umduğunu bulamadı.
Kariyeri boyunca birçok farklı takım çalıştıran Alman teknik adam Werner Lorant, son olarak görev yaptığı Slovakya Ligi takımlarından DAC Dunajska'dan da istifa etti.


Click the image to open in full size.
Takımının lig lideri Slovan Bratislava karşısında 6-0'lık mağlubiyetine engel olamayan Werner Lorant baskılara dayanamadı ve görevinden istifa etti.

2001/2002 sezonunda Alman ekibi 1860 Münih'ten Fenerbahçe'ye gelen Lorant, Türk medyasının da en renkli yüzlerinden birisi olmuştu. Fenerbahçe'yle Galatasaray arasında 6 Kasım 2002'de oynanan ve Sarı-lacivertlilerin 6-0'lık üstünlüğüyle sona eren tarihi maçta takımın teknik direktörüydü. Fenerbahçe'de Galatasaray maçı dışında ciddi bir başarısı bulunmayınca görevine son verilen Lorant, Türkiye'de Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa gibi takımlarda görev yaptı ancak bu takımların hepsinde de başarısız oldu.

Türkiye'de 'köylü' lakabı takılan Lorant, Fenerbahçe'den sonra 10'a yakın farklı takımı çalıştırdı ve hiçbirisinde ciddi bir başarı elde edemedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla