Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 10:42   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mourinho'dan kıyaslama!

Serie A lideri Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, İngiltere'nin teknik direktörler için cennet olduğunu ifade ederek, bir gün Premier Lig'e yeniden dönmek istediğini ima etti.

Serie A'da üst üste 4. şampiyonluğuna koşan Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, kulübün resmi İnternet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu. Inter'in başında ilk sezonunda takımı şampiyonluğa taşımaya çok yakın olan Mourinho, İngiltere'de teknik direktörlerin çok rahat bir çalışma ortamlarının olduğunu ifade ederek, İtalya'da ise bunun tam tersine her an kovulma tehlikesiyle karşı karşıya kalındığını belirtti.

İngiliz ekibi Chelsea'nin başında yaklaşık 3 yıl kalan ve takıma 2 şampiyonluk yaşatan Mourinho, "İngiltere teknik direktörler için bir cennettir. Antrenörler İngiltere'de herhangi bir baskı hissetmeden, gelecek planları yapabilirler. Örneğin Arsenal 4 yılda herhangi bir kupa kazanmadı ancak Arsene Wenger genç oyuncularla çok rahat çalışıyor. Rafael Benitez belki 5. kez Premier Lig şampiyonluğunu kaçıracak ancak Benitez çalışmaya devam ediyor hatta kulüp kontratını uzatıyor. İtalya'da bu sezon 10 teknik adam değişti. Burada tek bakılan puanla ve sonuçlar. Eğer şampiyonluğa oynayan bir ekipsen ya şampiyon olacaksın ya da hayal kırıklığı" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla