Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 10:58   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Denizli : Finalleri Severim..

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, Türkiye Kupası'nda F.Bahçe ile oynayacakları maç ile ilgili Sabah Gazetesi'ne konuştu!..

İşte Denizli'nin Sabah Gazetesi'nde yer alan röportajı!..

Türkiye Kupası yarı finalinde önceki gece Ankaraspor'u saf dışı bırakarak finale yükselen Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, maç sonrası Sabah'a özel açıklamalar yaptı. Finalde Fenerbahçe'yi yenerek kupayı alacaklarına inandığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

- Yine bir finaldesiniz, neler hissediyorsunuz?

Finalleri severim. Finallerin ben de ayrı bir yeri vardır. Takımı buraya kadar getirmek önemliydi ama daha da önemli olan hedefe ulaşmaktır. Şimdi koyduğumuz hedefe bu kadar yaklaşmışken kupayı almadan bırakmayız.

KUPAYA BİR ADIM KALDI

- Rakibiniz Fenerbahçe ile ilgili görüşleriniz nedir?

Ligde biraz geri kaldılar. Bu nedenle Türkiye Kupası'nın onlar için önemi daha da arttı. Ayrıca 26 yıllık hasreti dindirmek isteyeceklerdir. Zevkli bir final olacak. Zamanı geldiğinde o günkü şartlara göre değerlendirmemizi yaparız. Ama güzel bir final olacağından hiç kuşkum yok.

- Ligdeki genel gidişat, 13 Mayıs'ta oynanacak olan kupa finalini etkiler mi?

Tabii ki etkiler ama adı üzerinde final.. Her şey o maça kilitlenecektir. Şu an kupayı almaya bir adım var. Biz de o finale hazır olacağız.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla