Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 12:54   #12
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Delgado ile ilgili bu kadar eleştiriyi anlamıyorum ama şu anda Beşiktaş'ın en değerli oyuncusu konumunda Delgado. Ankaraspor maçında fena değildi, gene Delgado eleştirildi. Maçı nasıl izlediğinizi bilmiyorum ama rakip takım teknik direktörleri takımlarında Delgado gibi bir oyuncu isterken biz Delgado yu göndermeye çalışıyoruz. Hepimiz futboldan o kadar çok anlıyoruz ki, teknik direktörden iyi biliyoruz Delgado'yu. Sverisson diye bir adam geldi zamanında ulemalarlar düz oyuncu dediler, bundan Türkiye de 1000 lerce var dediler adamı gönderdik, Ronny Johnsen geldi futbolcu değil dedik, komik bir rakama gönderdik, Karhan geldi, gereksiz dedik gönderdik, Marcus Münch e nasıl sol bek dedik, büyük takımın oyuncusu değil dedik bu paraya daha iyisini buluruz dedik gönderdik bunun gibi 10larca örneği var şimdide bazılarının ağzına Delgado sakız oldu.
Bırakın bu Delgado düşmanlığını. Bu adam iyi oyuncu. Tek top oynamayı bilmeyen, hızlı futbol nedir bilmeyenlerin gazına gelip de eleştirilerde bulunmayın artık. Rahat bırakın adamı.
Bugün Delgado eleştiriliyor yarın sıra Tello ya gelecek. Sonra da sıra Ernst e gelecek. Anlamıyorsunuz değil mi bunların bir çeşit koşullandırma veya yönlendirme sonucu olduğunu.
Basın eleştirecektir, çünkü basının satış yapmasının yollarından birisi budur. Yorumcu dediğiniz kaçı gerçek yorumcu, yada analizci. Sadece atıp tutmayı biliyorlar. Çünkü o şekilde gündeme geliyorlar.
Çok merak edenlere Delgado kötü olsa İtalya dan da, İspanyadan da izlenilmezdi. Elimizdeki değerleri köreltmek için çırpınıyoruz. Delgado Beşiktaş a geldiği sene UEFA da en çok gol atan oyunculardan birisi idi. Delgadoyu bu denli eleştirenler avrupa kupalarında Beşiktaş a nasıl bir katkı sağlamışlar, bir sorun kendilerine.
Şampiyonlar ligine kaldığımız zaman Delgado'nun golleri ile kaldığımızı ne çabuk unuttunuz? Ligin bir bölümünü sakat olarakar geçirip, devre arası iyi antreman yapamamasına rağmen 6 gol 4 asistle oynayan bir oyuncu kötümü istatistiğe sahip? yada bu kadar eleştirilmeyi mi hak ediyor?
Sadece şampiyonluğa odaklanın. Oyuncuları eleştirmek mi istiyorsunuz 1 ay bekleyin. Sonra istediğiniz kadr eleştirin.
Artık Delgado konusunu kapatmak gerek. Şampiyonluk yolunda el freni gibi davranmayın.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla