Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 17:50   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fink Ayrılacak Ama... ?

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Michael Fink için kulübü Eintracht Frankfurt'un Basın Sorumlusu Carsten Knoop, "Fink, bize artık yeni bir takımda futbol hayatını sürdüreceğini bildirdi. Hangi takıma gideceğini bize bildirmedi" dedi..
Michael Fink'in Frankfurt'ta 3 sezonluk başarılı bir futbol hayatından sonra ayrılmak üzere olduğunu belirten Knoop, "Fink'in bizimle sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor. Sezon sonunda bizden ayrılacak. Yönetimimizle yaptığı görüşmeden sonra bu kararı aldı. Fink, bize artık yeni bir takımda futbol hayatını sürdüreceğini bildirdi. Hangi takıma gideceğini bize bildirmedi. Çünkü duyduğumuza göre Fink, transfer olacağı kulüple bunun şimdiden kamuoyuna duyurulmaması yönünde anlaşmış" dedi.

Michael Fink'in hangi kulüp veya ülkeye giderse gitsin her takımda iyi oynayacağını kaydeden Knoop, "Başarılı ve istikrarlı bir orta saha oyuncusu, her takımda banko oynayabilecek bir kapasiteye sahip. Rakibini çok kolay bir şekilde geçebilecek bir futbolcu, birebir mücadelelerde de çok yetenekli. İleri uç elemanlarına da çok yardımcı olan bir orta saha oyuncusudur. İçinde bulunduğumuz sezon içerisinde şimdilik 4 golü var. Ve birkaç golün de hazırlayıcısı oldu. Michael Fink ileride belki bizim statta bize karşı futbol oynayacak. Ancak biz Eintracht Frankfurt camiası olarak onu çok seviyoruz ve hiç unutmayacağız" şeklinde konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla