Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 00:20   #25
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk paragrafına tamamen katılıyorum, ikincisine ise kısmen, holosko ve tello'nun gönderilme düşüncesi bile herhangi bir yöneticinin aklından geçmemeli, zaten denizli'nin bu 2 isme dokunacağını hiç sanmam, delgado ve bobo konusunda ise denizli de tereddüt içerisinde, aslında delgado'yu çok tutan bir teknik adam, bjk'nin başına geçmeden de yorumlarında sürekli bunu dile getiriyordu ama delgado'nun inanılmaz yeteneklerini bir türlü sahaya yansıtamaması eminim onu da kahrediyordur, nasıl bir tavır alır sezon sonu onunla ilgili bilinmez, bobo ise benim çok tuttuğum bir adam, ancak uzun yıllar faydalanabileceğimiz akıllı ve iyi bir transfer yapacaksak gönderilmesi düşünülebilir, aksi halde iyi bir çalışma döneminden sonra gerçek performansını tekrar yansıtacaktır...kısacası popülizm kokan yaşlı bir forvet transferi yapmak için bu oyuncular harcanacaksa aman orda duralım, önümüzde rakibimizin yaptığı bir guiza aptallığı var, ben hayatımda böyle bir kazık görmedim, aman dikkat edelim, demirören sever öyle santrforları, tek güvencem denizli zaten, o gerekeni yapacaktır...

Arkadaşımmm %100 aynı fikirdeyiz aslında.ben tam bir bobo hastasıyım. sadece sunu demek istedim, bi türlü istikrar yakalayamadılar. yoksa gercekten hepsi birer yıldız.

Ya o zaman dertleşelim biraz, biliomusun boboyu biz bu hale getirdik. Adam sürekli tartışılıyo. o da dumur oldu. Bence ilk transferinde herkes görcek, bobo cok üst düzey takımlarda futbol oynayacak.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla