Alıntı:
| onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Bizim sağ ve sol beklerimiz A.Tandoğan ve İ.Üzülmez olursa her maç 2-3 gol yeriz biz.İ.Toraman ile Baki en azından stoper olduğu için nerede duracağını biliyor.Bu sefer ortadaki G.Zan odunu iyice saçmalar.Tigana sağ ve sol bekleri stoperden oluşturarak iyi yapıyor.Fransa milli takımı da Gallas ve Diarra'Yı oynatmıştı. |
Acilis postta okundugu gibi ben de ilk olarak bunu destekliyordum, ama Anadolu takimlarina karsi cok zorlanirsin. Hadi diyelim beklerde bunlari oynatiyorsun, ama o zaman onun onunde oynayan adamlar hucumda katki yapacak, ki bunu Uzulmez ve Fahri yapamaz. Bu takimda bir sekidle kanattan hucuma donuk oynayabilecek iki adam lazim, artik bunlar bekte mi oynar, orta alanda mi bilemeyecegim.
Acilis postta da yazdim, Anadolu takimlarina karsi bu sekilde zorlanacagiz. Bu sistemde her derbiyi ve buyuk maci kazanir Besiktas, ama derbiyi kazanmakla degil, Anadolu takimlarini yenmekle oluyor bu is, GS gosterdi bunu gecen sene.
Sadece kanat eksikligi yok, bence forvetimiz de kalite olarak yetersiz. Sen rakibi Bobo, Gulec gibi adamlarla acamazsin, bir tek Nobre de yetersiz. Rakiplerimizin forvet adamlarina bak, bir de bizimkilere bak, dunya kadar fark var.