Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 12:13   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tugay : " Üzgünüm "

Tugay Kerimoğlu, Blackburn Rovers’ta mutsuz günler geçirdiği, hocası ile anlaşmazlığa düştüğü için takımdan uzaklaştırılacağı ve bu yüzden rezerv takımda oynayacağı haberlerine büyük tepki gösterdi.

Tugay Kerimoğlu olmayan olayların yazılmasının kendisini çok rahatsız ettiğini belirtirken, “Drogba’nın bile gerektiği zaman oynadığı rezerv ligde oynamamın böyle yorumlanması beni şoke etti. Çok üzüldüm. Sanki burada işim bitti gibi gösteriyorlar. Bunları yazanlar İngiltere hakkında hiç bir şey bilmeyenler. Hocam beni sakatlıktan çıktıktan sonra maç eksiğimi gidermem için rezerv takıma gönderdi. Bu ülkede kim sakatlanırsa rezerv lige gönderilir. Orada oynayarak açığını kapatır. Araştırmadan yazılan haberler çok komik oluyor. Benim hocam ile hiç bir sorunum yok ve olmaz da. İnsanlar bilmeden kendi kendilerine yazıyorlar” dedi.
Rezerv ligde 8 kez oynayan Tugay takımında bir yıl daha kalmak istediğini ve bunun da önümüzdeki günlerde belli olacağını açıklarken “Ama şu anda bunu düşünmüyorum. Bir an önce küme düşme hattından kurtulmamız lazım. Ona odaklanmış durumdayız. İnşallah Tuncay’ın takımı Boro da düşmekten kurtulur. Bu hafta Arsenal ile yapacakları maç çok önemli”diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla