Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 12:29   #11
bobo38

bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nobre Denizli geldiğinden beri oynuyor valla, gollerini de öyle veya böyle atıyordu işte...Nobre'nin özellikleri ne demişin, tek bir şey diyeceğim buna, eğer bu takım tek forvet oynayacaksa bu kesin ama kesin Nobre olmalıdır, özelliklerini saymama bile gerek yok...Ayrıca biz Bobo'nun hala arkasındayız, asıp kesmedik, ama kötüye de iyi diyecek halimiz yok, Bobo kötü oynasa da kral değildir benim gözümde, kimse de olamaz zaten, Nobre'nin de kötü oynadığı zamanlar, golleri ardı ardına kaçırdığı zamanlar da oldu, o zamanda Nobre'nin kesik yemesi lazım dedim, şimdi de Bobo için aynı şeyi söyülüyorum...Takımda 3 forvet var sonuçta, bi oyuncu kötü oynasa da hep ilk 11 çıkmalı mantığı olursa ben o takımda durmam yaf, olur mu hiç öyle şey, yazık değil mi diğer oyunculara...İşte Bobo da bu var maalesef...
tek forvet oynarsak haklisin nobre oynamasi gerekiyor cünkü tek forvet kosmasi gerekiyor falan filan bobonun yapdigi seyler degil ama tek forvetlede cok tehlikeli degiliz bizim orta saha oyuncularimiz golcü cok iyi pas veremedikleri icin tello haric
oyuncularimiza bakarsak en iyisi bobo-nobre oynamasidir.
nobre kosiyor yoriyor defansi boboda bitiriyor.

birde sunuda söyleyim türkiye ligi icin nobreyle oynarsin ama avrupoada dikkat et nobre oynayamaz boboya bakarak..
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir

Konu bobo38 tarafından (25-04-2009 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir..
bobo38 Ofline   Alıntı ile Cevapla