Alıntı:
Azizinho´isimli üyeden Alıntı
Fink sampiyonlar liginde oynayacak kapasitede degil diyosun...bizim suanki mevcut takimimizda kim bu kapasitede? en fazla 3-4 futbolcu cikar...süper ligte takimimizda iyi oynarsa sampiyonlar liginde deneyimi yok diye kötü oyniycak degil... |
Bunu sadece ben desem haklısınız, ama emin olun sadece ben demiyorum. Fink işe yarayacaktır. Gönlünüz rahat olsun ama beklentinizi yüksek tutmayın. Yoksa hayal kırıklığıda büyük olur. Bu da gerçek.
Fink lider bir oyuncuda değil. Tecrübesi ile Beşiktaş a artı değer de sağlayamaz, bonservisi olmadan alınabilecek bir oyuncu ama üst düzey bir oyuncu değil. Demek istediklerim umarım net bir biçimde anlaşılmıştır.
Beşiktaş'ın şu andaki kadrosunu küçük görmeyin. O kadar da kötü kadrosu yok ama kadronun ciddi takviyelere de ihtiyacı var.
Çok iyi bir oyun kurucu yetenekleri olan defansif ortasaha oyuncusu, çok iyi bir forvet, iyi bir sağ bek ve iyi bir sol bek bence şu an için Beşiktaş'ı ileriye taşıyacaktır, ancak mevcut kadroya nasıl takviye yaparsanız yapın UEFA da yada Şampiyaonlar liginde kupa kaldıracak düzeye gelmeyecektir. Doğru ve akıllı transferler Beşiktaş ı iyi bir takım olma yolunda çok iyi yol kat ettirir.