Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ben bobonun su anda cok iyi oynadigini dusunurken gelistigini gorurken bu forumdaki herkez agiz birligi etmiscesine bobo kotu diyor su anda benim en ilgincime giden tarafi budur bobo su anda bir santroforun yapmasi gereken cok seyi yapiyor ama malesef gol atamadigi icin yerden yere vuruluyor yahu bursa macinda holoskoya cikardigi paslari nobre eliyle atabilirse namerdim ama neymis kosuyormus basiyormus yanlis anlasilmasin ben nobreye kotu demiyorum ama ilk 11 yazarken 1. forveti herzaman bobo yazarim 2. ya holo olur ya nobre bana kalsa ben ucunude tutarim sahada holoyu sag kanatta kullanirim |
ya herkes bobyu eleştirince bişey demiyodum da senden yüz buldum, yazim bende görüşümü

ya ben de bobonun kötü oynamadıgını düsünüyorum. Biraz fizik gücü düşük duruyo gecmişe göre. sanırım o da bu sezon sürekli oynama sansı bulamadı pek. mac eksigindendir sanırım. bi de yedek kalırım korkusu da var. ama bence yine cok faydalı oynuyo. pozisyona giriyor, pozisyona sokuyor. normalde son vurusları da iidir, bence biraz morale ihtiyacı var. ondan kacırıyor. Bizde de o morali verecek taraftar destegi yok boboya.
Sadece su kadarını sölüorum, bobo fenerin yada geysenin forveti olsaydı, su an bırakın tartışılmayı, hergün barcaya filan yollanırdı bobo