Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 01:32   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü 26 nisan 2009 pazar

Beşiktaş 20-12 önde
Beşiktaş ile Eskişehirspor, bugün ligde 46'ncı kez karşılaşıyor. Geride kalan 45 karşılaşmada siyah-beyazlılar, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 20-12, gol sayısında da 54-36 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 13 mücadele de berabere sonuçlandı.

16 maçı kaybetmedi
Siyah-beyazlılar, Eskişehir ile Click the image to open in full size.
oynadığı son 16 lig maçını da yitirmedi. İki takım arasındaki son 16 maçtan 13'ünü Beşiktaş kazanırken, 3'ü berabere bitti. Beşiktaş, rekabetteki son 8 lig maçını da kazanmayı bildi. Kartal, ilk yarıdaki mücadeleyi de 2-0 aldı.

Finali şansını kaçırdılar
Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya'da düzenlenen Andre Vergouwen Kupası'nda, yarı finalde İngiltere'nin Aces takımına 66-57 yenilerek final oynama şansını kaçırdı. Siyah-beyazlı ekip, bugün üçüncülük için mücadele edecek.

Hentbolda dev gün
Challenge Kupası'nda yarı finale yükselerek bir ilke imza atan Beşiktaş Hentbol Takımı, bugün saat 15.30'da Rumen temsilcisi UCM Sport Resita ile Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın rövanşı 2 Mayıs'ta Romanya'da oynanacak.

Şampiyon yıldızlar
Play-off finalinde F.Bahçe ile karşılaşan Beşiktaş Yıldız Bayan Basketbol Takımı, rakibini 62-60 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu. 60-60 devam eden karşılaşmada siyahbeyazlılara şampiyonluğu, bitime 2 saniye kala Hande Melis Karasu'nun basketi getirdi.

G.Saraylılar çiçek verdi
Çarşı Berlin Grubu, Kütahya'nın Karapelit Köyü okulundaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulundu. Berlin'den gönderilen çeşitli giyim ve kırtasiye malzemesi Çarşı lideri Alen Markaryan tarafından 48 öğrenciye teslim edildi. Alen'e G.Saraylılar çiçek verdi.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla