telegol savsatasını boşverin de şu çıkan transfer haberlerinde bjk'nin yaptığı transferlerin aldığı ücretler yıl yıl en ince ayrıntısına kadar veriliyor, hatta haber bunun üzerine kuruluyor, ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama bugüne kadar hiç bir fbli oyuncunun aldığı üzreti bir yerde okumadım, ki biliyoruz ki fb'de en az alan adam kapıyı 2 milyondan açmaya çalışıyor, örneğin nobre fb'de olsaydı bugün fb kapıyı 2'den açardı nobre 2.5 isterdi, arada buluşurlardı, asıl parayı saçan fb, carlos, alex, deivid, emre ve diğer bir çok oyuncunun aldığı ücretler türkiye standartlarından akıl almaz derecede fazla, kesinlikle yönetim beceriksizliğidir bu, bir mantık hatasıdır, zaman zaman fb'yi günahım kadar sevmememe rağmen onlara acıyorum oyuncularına muhtaç bir kulüpmüş gibi davrandığı için, bugün alex veya deivid veya bir başkası fb'de aldığı ücreti bir yana bırakın onun 1 milyon euro eksiğini dünyanın hiç bir yerinde alamaz ama burada alıyor, deivid'in geöen sezon inter'e, chelsea'ye ve cska'ya attığı spektaküler goller dışında yaptığı bir şey söyleyin bana, bu konuda hayretler içerisindeyim ve sadece bjk'nin ücretleri basında, bunun nedeni neden irdelenmiyor, çok ilginç... |