26-04-2009, 07:05
|
#6 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: lepido´isimli üyeden Alıntı
evet dostum delgado'yu ben de çok tutarım ama adam hep yanlış değerlendiriliyor bu ülkede, dediğin gibi delgado kesinlikle tek başına oynayacak tipte bir adam değil, oynatmayı seviyor ve ben onun kadar hızlı düşünebilen bir oyuncuya pek rastlamadım, tek pas ustası diyebilirim, ama senin de dediğin gibi çevresindeki adamların da etkisi önemli onun performansında, son zamanlarda formsuz olduğu bir gerçek ama inanılmaz ince paslar attığı dönemlerde bile çok to kaybı yapıyor diye eleştirilmişti delgado, aslında sorun onun attığı paslarda değil, attıpı bölgelere koşu yapan adam olmamasındandı, alex ve lincoln'le kıyaslanır hep ama onlar daha çok kendileri oynayan, daha öok skora dönük adamlar ama delgado gerekli takım oturtulabilse tam bir takım oyuncusu ama beşiktaş2ta bu bir türlü oluşamadı, denizli de onu çok tutuyor ama onun özelliğine uygun kanat ve orta saha oyuncularının olması gerekir, özellikle kanat, yusuf yorumuna da katılıyorum, yusuf'la delgado'yu kıyaslamak yanlıştır bence, yusuf=sergen benim kafamda ama delgado çok farklı tipte bir oyuncu, özellikleri itibariyle çok daha verimli katkı yapabilecek bir oyuncu ama şartlar oluşmadı ne yazık ki... | Delgado konusunda yalnız kalmadığımı bilmek sevindirici  |
| |