Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 11:39   #9
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ

kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkancım,anlatamamışım ben galiba..o asla bir Hagi,Sergen ,Alex değil.Lütfen ona sadece kaliteli bir orta saha oyuncusu gözü ile bakalım..eğer Delgado dan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorsak ,haklısın hemen satılsın..ama o öyle bir oyuncu değilki..tıkır tıkır oynayan bir takımın içinde pas merkezi olabilecek iyi bir orta saha oyuncusu.. Biz istiyoruz ki,ayağına top alsın 8 kişiyi geçsin vs..vs..biraz da yanındakileri eleştirelim..pas almasını bilmedikleri için..ama herkes takmış Delgado gitsin..kusura bakmayın ama ben futboldan pek anlamıyorum..aynı Denizli ,E.Sağlam ,Tigana gibi..çünkü kalmasından ve yapabileceği şeyler ile takıma faydalı olmasından yanayım..
ben kötü demiyorum kalitelidir belki ama bit takımda neye ihtiyaç varsa transfer ona göre yapılır köy yolunda mercedes kullanmaya benziyor bu madem delgado var yanına da ona göre adam alınsın eğer delgadodan vazgeçmek istemiyorlarsa

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla