Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Erkancım,anlatamamışım ben galiba..o asla bir Hagi,Sergen ,Alex değil.Lütfen ona sadece kaliteli bir orta saha oyuncusu gözü ile bakalım..eğer Delgado dan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorsak ,haklısın hemen satılsın..ama o öyle bir oyuncu değilki..tıkır tıkır oynayan bir takımın içinde pas merkezi olabilecek iyi bir orta saha oyuncusu.. Biz istiyoruz ki,ayağına top alsın 8 kişiyi geçsin vs..vs..biraz da yanındakileri eleştirelim..pas almasını bilmedikleri için..ama herkes takmış Delgado gitsin..kusura bakmayın ama ben futboldan pek anlamıyorum..aynı Denizli ,E.Sağlam ,Tigana gibi..çünkü kalmasından ve yapabileceği şeyler ile takıma faydalı olmasından yanayım.. |
delgado'nun yeteneklerine laf edenler aynen sin yazdığınız gibi her maç topu alacak 3-5 kişiyi dizecek goller atacak asistler yapacak diye bekliyorlar. Onlar delgado'yu izlemiolar çünkü bakıyorlar gol yok asist yok ee sorun nerde "delgado'da pas atamıyor" halbuki bilmiyorlarki Türkiye'de dikine kaleye giden ve ara pas atan en iyi oyunculardan hatta belki de en iyisi, takımda ona ayak uydurmaya çalışan bir adam yok ya herkes pası veriyor sonra eli belinde olduğu yerde bekliyor sonra delgado forveti gol pozisyonuna sokmaya çalşınca pas hatası yaptı oluyor, adam en azından didiniyor sahada. Bence boşa dil dökmeyin delgado konusunda önyargıdan öteye giden birşey yok burda