Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 17:27   #2
öznur_bjk
Engel Değil Mesafeler
 
öznur_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


Maç Sonrası Açıklamalar
26.04.2009 17:25

Challenge Kupası yarı final ilk maçında UCM Spor Resita ile 26-26 berabere kalan Hentbol Takımımız, rövanştan umutlu.
İnternet sitemize zorlu karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Hentbol Şubesi Genel Menajerimiz Bilal Eyüboğlu, "Henüz daha hiçbirşey bitmiş değil. Yaptığımız küçük hatalar olmasa belkide rakibimizi çok farklı bir skorla yenebilirdik. Sağlık olsun. Oradaki maçta elimizden geleni yapıp bu turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Antrenörümüz Müfit Arın, "Henüz daha hiçbirşey bitmedi. Oradaki maçta çok daha iyi oynayıp finale yükseleceğimize inanıyorum. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Orada çok daha dikkatli oynayacağız ve finale yukselen taraf olacağız" dedi

Karşılaşmayı takip eden Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, şunları söyledi:"Beşiktaş bugün belkide tarihi bir fırsatı kaçırdı. 2,5 yıldır yenilmeyen bir takımla oynadı ve rakibine ilk yarı 4-5 sayı fark attı. Yaptığı küçük hatalar nedeniyle bugün bu maç berabere sonuçlandı. Şuna inanıyorum ki, Beşiktaş orada yine bu güzel hentbolunu oynayacak ve oradan finale yükselen takım olarak geriye dönecek. Bütün oyuncuları, tüm Beşiktaş Hentbol Şubesi'ni kutluyorum."

Takım kaptanımız Utku Ergüder ise, "İlk yarı yakaladığımız 4-5 farklı skoru koruyamadık. Kaleciye çok fazla takıldık ve çok fazla hata yaptık. İnşallah oradaki maçta bu hatalar olmayacak. Çok daha güzel bir oyun ortaya koyacağız ve finale yükselerek yolumuza devam edeceğiz. Buraya kadar gelen tüm taraftarlarımıza yogun ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

__________________
Click the image to open in full size.
öznur_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla