Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 18:10   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Deivid'den şok açıklama : " Zico'yu Özlüyoruz "

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid, Brezilya basınına verdiği bir röportajda eski teknik direktör Zico'yu özlediklerini söyledi.
Brezilyalı Globoesporte gazetesine ülkenin en önemli derbilerinden biri olan Santos-Corinthians maçı öncesi açıklamalarda bulunan Deivid, Artur Zico'nun Fenerbahçe'de önemli izler bıraktığını, ekip olarak Brezilyalı çalıştırıcıyı özlediklerini söyledi.
Fenerbahçe'deki durumu ve Zico ile görüşleri sorulan Brezilyalı oyuncu, "Türkiye liginde ekip olarak şampiyon olmamız artık çok zor. Hedefimiz Beşiktaş'la oynayacağımız Türkiye Kupası'nı kazanmak. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ekibimle sözleşmemi yeniledim. Amacım sözleşme bitiş tarihim olan 2012'ye kadar burada kalıp, oynamaya devam etmek. Umarım en azından bu sezon Türkiye Kupası'nı alırız" dedi.
Deivid, Zico konusundaki soruyu ise, "Onun ekipten ayrılmasına çok üzülmüştük, Zico Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline taşımış tek hoca. Şüphesiz Fenerbahçe'de çok büyük izler bıraktı. Onu özlüyoruz" açıklamasında bulundu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla