Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 19:23   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eto'o son noktayı koydu!

Barcelona'da forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o kendisi hakkında çıkan transfer söylentilerine noktayı koydu. Süper yıldız, İngiltere Premier Lig ekiplerinden birine transfer olacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak, takımdan ayrılmayacağını söyledi!

Bir süredir Barcelona'dan ayrılacağı yönünde İspanyol ve İngiliz basınında haberler çıkan Katalan ekibinin Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, iddialara cevap verdi.

Eto'o, özellikle de İngiltere Premier Lig ekiplerinden birine transfer olacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak Barcelona'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Eto'o, İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Eğer Barcelona gibi bir takımda siz oynamış olsaydınız başka bir takıma transfer olmak ister miydiniz?. Tabii ki bu sorunun yanıtı 'hayır' olurdu. Doğal olarak ben de ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.

Takımına övgüler yağdıran Eto'o, "Benim için böyle atak oynayan bir takımda oynamak bir onurdur. Bu sezonki performansımdan da memnunum" diye konuştu.

Eto'o, kendisinin ve takım arkadaşlarının bu yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazanacaklarına inandıklarını da ifade ederek, hafta içinde yarı final maçında karşılaşacakları Chelsea'ye göz dağı verdi. Eto'o sözlerini şöyle tamamladı:
"İngiliz takımları çok formdalar. Biz ger takıma saygılıyız ancak iyi oynarsak kupayı kazanacağımıza inanıyoruz."
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla