Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2006, 16:11   #1
itake
 
itake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana konuştu ortalık karıştı

Tigana konuştu ortalık karıştı
Başkan Demirören ve futbolcular, Tigana’ya büyük tepki gösterdi...

Süper Kupa zaferi sonrası Beşiktaş’ta herkesin yüzü gülüyordu. Başta Delgado olmak üzere yeni transferlerin Galatasaray maçındaki başarılı performansı, tüm siyah beyazlıları umutlandırmıştı. Herkes, üç sezondur lig şampiyonluğundan uzak olan Kartal’ın bu kez mutlu sona ulaşacağına inanıyordu. Fakat ne olduysa geçtiğimiz hafta sonu oldu. Siyah beyazlı takım iki gün içinde iki büyük şok yaşadı. Önce takımın yeni 10 numarası Delgado, cumartesi günkü antrenmanda sakatlanınca Vestel Manisa maçının kadrosundan çıkarıldı. Ve ardından pazar günü Beşiktaş, 3 puan hesaplarıyla çıktığı Manisa deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı.
İstediklerimi yapamadılar
Yenilgi tüm siyah beyazlılar gibi kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve futbolcuları çok üzdü.
Fakat, teknik direktör Jean Tigana’nın maçtan sonra söylediği sözler, onları yenilgiden çok daha fazla yaraladı... Ne demişti Tigana... Önce futbolcularını topa tutup, "İstediklerimi yapamadılar. Kötü oyunumuzun sebebi oyunculardır" diye eleştiride bulunmuş, ardından da başkan Demirören’e, "Bu takımın bir iki transfere daha ihtiyacı olduğunu söylüyordum. Haklı olduğum bugün ortaya çıktı" mesajını göndermişti.
Uçakta üçlü zirve
Bu sözler hemen yankı buldu. Başkan Demirören ve futbolcular, Tigana’ya büyük tepki gösterdi...
Vestel Manisaspor maçı sonrası genel sekreter Kenan Öner ve Tigana ile birlikte üçlü toplantı yapan Demirören, önce yenilgiden duyduğu üzüntüyü dile getirip, "Yönetim
kurulu olarak size ve futbolculara güvendiğimizi hep söyledik. Fakat, Manisa’da oynanan futbol bizi gerçekten çok şaşırttı. Takımın bu kadar kötü oynayacağını aklımızın ucundan bile geçirmiyorduk" dedi.
7 futbolcu transfer ettik
Demirören daha sonra Tigana’ya, maçtan sonraki basın toplantısında söylediği sözler nedeniyle sitem etti. Milyonlarca dolar harcayarak 7 futbolcu transfer ettiklerini hatırlatan Demirören, "İstediğiniz oyuncuları aldık, istemediklerinizi gönderdik. Buna rağmen iki transfer daha istiyorum, diyorsunuz. Hele hele bu isteğinizi kamuoyu ile paylaşmanız beni yaralıyor. Bizi zor durumda bırakıyorsunuz" diye konuştu.
Suçu bizde arama
BEŞİKTAŞLI futbolcular, Vestel Manisaspor maçından sonra kendilerini suçlayan teknik direktör Jean Tigana’ya tepki gösterdi. Tigana’nın mağlubiyetin faturasını birilerine mal etmek istediğini ifade eden siyah beyazlılar, "Biz, Tigana’nın verdiği görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sistem gereği ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Eğer yanlış olan bir şey varsa o da sistemdir. Tigana’nın dikkatli konuşması gerekir" dediler.
Bu arada kaleci Vedran Runje, Vestel Manisasporlu Meduna’nın attığı golde hatalı olduğu yönündeki eleştirilere sert çıktı. Menajer Ali Gültiken ile görüşen Hırvat file bekçisi, "Çok iyi bir maç çıkardım. Yediğim golde yapabileceğim bir şey yoktu. Meduna defansın arasına rahatlıkla girip vuruşunu yaptı. Kesinlikle hatalı değildim" dedi.


Kaynak: Hürriyet

şimdi beyler ben bu haberin doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum.
1, tigana başından beri bir oyuncu daha istediğini söylüyordu zaten günlercede forumda bu transferin kim olması gerektiği tartışıldı
2, futbolcular kendilerinin çok kötü oynadığını zaten dile getirdiler
3, ...............................................
4,............................................
uzatmaya gerek yok anlayın sadece satılmış medya ve komplolarına kanmayın artık rezilliğin dizboyu olduğu bir ülkede bütün yüreğiyle oynamaya çalışan şu takıma destek verin.
__________________
para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın )
itake Ofline