Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 20:00   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kuyt varsa, dert yok!

34. haftada Hull City deplasmanı KC Stadı'nda kazanan Liverpool puanını 74 yaptı, Manchester United'dan maç fazlası ve averajla liderliği devraldı. Düşme potasından uzaklaşmak ve kalan haftalarda sıkıntı yaşamamak isteyen Hull ise 70'te 10 kişi kaldığı karşılaşmanın ardından 34 puanda kaldı.

Hull City [1 - 3] Liverpool
45' [0 - 1] Alonso
63' [0 - 2] Kuyt
73' [1 - 2] Geovanni
89' [1 - 3] Kuyt

33. haftada Anfield Road'da muhteşem golleriyle maça damgasını vuran Arsenalli Arshavin'e engel olamayarak sahadan 4-4'lük beraberlikle ayrılan ve zirve takibinde çok önemli bi yara alan Liverpool, Hull City'ye konuk oldu, KC Stadı'ndaki karşılaşmada Batı Yorkshire Bölgesi hakemlerinden Martin Atkinson düdük çaldı.

Hull: Myhill, Ricketts, Zayatte, Turner, Kilbane, Fagan (62' Mendy), Boateng (79' Manucho), Marney, Geovanni, Barmby (62' Cousin), Folan

Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt (90' Dossena), Alonso, Mascherano (84' El Zhar), Benayoun (87' Agger), Lucas, Torres

İlk yarının son dakikasında İspanyol orta saha oyuncusu Alonso'nun golüyle öne geçen ve soyunma odasına skor avantajıyla giden Kırmızılar, 63'te ligdeki 9. golünü atan Kuyt'la rahatladı.

Sinirlerin gerildiği ev sahibi Hull City'de; Skrtel'e yaptığı hareket sonrası Martin Atkinson tarafından oyundan ihraç edilen Folan 70. dakikada takımının sahada 10 kişi kalmasına sebep oldu.

Geovanni'nin 73. dakikada kaydettiği gol ev sahibini puan için umutlandırsa da sonuca etki etmeye yetmedi, 89'da bir kez daha sahneye çıkan Hollandalı yıldız Kuyt Liverpool adına galibiyetin habercisi oldu.

Liverpool bu galibiyetle puanını 74 yaptı, Manchester United'dan maç fazlası ve averajla liderliği devraldı.

Düşme potasından uzaklaşmak ve kalan haftalarda sıkıntı yaşamamak isteyen Hull City ise karşılaşmanın ardından 34 puanda kaldı.

Click the image to open in full size.

Diğer maçlardaysa;
Bolton Wanderers 1 - 1 Aston Villa
Everton 1 - 2 Manchester City
Fulham 1 - 0 Stoke City
West Bromwich Albion 3 - 0 Sunderland
West Ham United 0 - 1 Chelsea
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla