Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 20:06   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Blackburn rahatladı!

Tecrübeli orta saha oyuncusu Tugay Kerimoğlu'nun ilk 11'de başladığı ve 64. dakika sahada kaldığı 34. hafta mücadelesinde Ewood Park'ta konuk ettiği Wigan Athletic'i deviren Blackburn Rovers ligde puanını 37 yaptı ve düşme potasından uzaklaşarak rahatladı. Wigan ise 41 puanda kaldı.

Blackburn [2 - 0] Wigan
45' [1 - 0] McCarthy
60' [2 - 0] Nelsen

Düşme potasından uzaklaşmak ve Premier League'de rahat bir nefes almak isteyen Blackburn Rovers 34. haftada ligin rahat takımlarından Wigan Ahtletic'i Ewood Park'ta konuk etti.

Steve Bennett'in düdük çaldığı karşılaşmada ev sahibi ekipte menajer Sam Allardyce tecrübeli yıldızı Tugay'a ilk 11'de şans verdi.

İlk yarının son dakikasında Pedersen'in kullandığı köşe vuruşunda Kirkland'ın hatasını değerlendiren McCarthy takımının devre arasında soyunma odasına skor avantajıyla gitmesini sağlarken, ligdeki gol sayısını da 9'a çıkarmış oldu.

60. dakikada Nelsen'le 2 farkı yakalayan ve rahatlayan Blackburn'de menajer Sam Allardyce 64'te Tugay'ı alkışlar arasında kenara aldı, Dunn'ı sahaya sürdü.

Blackburn bı kritik galibiyetle ligde puanını 37 yaptı ve düşme potasından uzaklaşarak rahatladı. Wigan ise 41 puanda kaldı.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla