Konu: yakıştı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 08:42   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yakıştı

“Yusuf böyle istedi” diye yazmıştım bundan tam 10 sene önce, bir Bucaspor-Denizlispor maçından hemen sonra... O gün 2 Bucalı’yı auta çıkartıp bir başka futbolcu arkadaşına attırmıştı. Eskişehir’de de Doğa ve Bülent’i döndüre döndüre geçip Holosko’ya gol yaptırdı. Diken üstünde oturan milyonlarca Beşiktaş’lı taraftarı rahatlattı. Ona yakıştı...
Aslına bakarsanız Beşiktaş çok çok iyi oynamasa da farkı yaratacak pozisyonları çok önceden yakaladı. Tello ve Holosko bomboş pozisyondaki arkadaşlarına attırmak yerine kendileri vurmasalar Denizli de, taraftarlar da çok önceden rahatlardı. Tello ilk yarıda vermediği pası, ikinci yarıda Bobo’nun önüne çok ustaca bıraktı ve Beşiktaş skor üstünlüğünü yakaladı. Kahraman olmak için gol yapmaya gerek yok ki, Yusuf örneğindeki gibi!
Tello kesin Delgado’dan daha faydalı. Hoş, Arjantinli ilk 15’ten sonra çok iyi oynadı ama Yusuf yaptığı eylemle ilk 11’de başlaması gerektiğini bir kez daha kanıtladı.
Rüştü Andersson’un vuruşunda yaptığı kurtarışla takımın bunalıma girmesi önledi. Ernst geldiği günden beri oynadığı iki yönlü futbolu bir kez daha sergiledi. Holosko araştırıcı, zorlayıcı performansıyla rakibi bunaltırken, attığı golle moral de buldu. Ekrem ve İbrahim Üzülmez iki kanadı iyi savundu.
Beşiktaş’ta temel sorun defansın göbeğiydi. Hatasız oynuyor gözükmelerine rağmen duran toplarda ciddi hatalar yapıp rakibi kaçırıyorlar. Birinde Toraman Youla’ya, diğerinde Gökhan Andersson’a vurdurdu. O pozisyonlarda şanslılardı. Ama esas yarattıkları problem defansı geride kurmaları. Forvetleriyle aralarındaki mesafe kimi zaman 60 metreye çıkıyor. Bu da Ernst ve Cisse’yi rakipleri karşılamak konusunda çok yoruyor. Bütün bu eleştirilere rağmen Beşiktaş hücumdaki pozisyon zenginliğiyle Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlarına göz kırpıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |

Konu varada tarafından (27-04-2009 Saat 08:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: aynı yazı tekrarlanmış
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla