Alıntı:
krashnic´isimli üyeden Alıntı
hayatımda bu kadar amatorce dusunen biri gormedim..ne sorunlusu...ben takımıma sorun yumagı doldururum yeterki basarılı olsun takım.. yıldızların hepsi sorunludur..sorunsuz dost arayan dostsuz kalır..onun için yıldızsısız..komık olmayın...yattara gibi adamı lazaroni ruyasında bile gormemiştir.brezilyada bile bulamassın.ama corintiras ta oynasa ilk sen dersin alınsın diye canım kardesim..yattara gercegin adıdır..o kadar  ) |
Sen benim hakkımda fikir yürütme hakkını nerden buluyorsun kendinde onu merak ettim.Corintihans'ta oynasa ilk ben istermişim.Ben o adamı Corinthians'ta değil Barcelona'da da olsa istemem.Sen benim futbol bilgimi falan sorgulayamazsın.Senede toplasan 600 700 dakika forma yüzü göremeyen maç başına top çalma ortalaması 1 in bile üstüne çıkamayan bir orta saha adamına sen yıldız diyorsan önce kendini sorgula.Yıldız olduğu için Ziya Doğan Samet Aybaba Şenol Güneş Lazaroni hepsi yedek bırakıyor di mi? Ama doğru hepiniz teknik direktörsünüz.Zaten demişsin ben olsam takımı sorun yumağı doldururum diye.Gerçekten çok profosyonelsin kardeşim.Profosyonellik buysa ben amatör olmaya razıyım.Evet ben amatörüm.Siz çalım atmayı iyi futbolcu olmak zannetmeye devam edin bakalım.Profosyonel futbol bilginle söyle bakalım.Yattaya'yı Beşiktaş'ın şimdiki 4-3-1-2 düzeninde nereye koyacaksın ?Ayrıca bana Yattara'nın üst üste 90 dakika oynadığı 3 maç saysana.Ya da 90 dakika oynayıp aldığı bir tane derbi maçı.Daha geçenlerde yapılan efor testinde takımın sonuncusu olduğundan da haberin yoktur senin.Koşmayan ve çalışmayan bir adam yıldız falan olamaz.