Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 12:13   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Yılın Futbolcusu'' Giggs!

Premier League'de şampiyonluğa koşan Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Giggs, Premier League'de Yılın Futbolcusu seçildi..

Bu sezon Manchester United formasıyla 12 maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve 1 gol atan Ryan Giggs, 18 yıllık ManU kariyerinde ilk kez bu ödüle layık görüldü.

İngiliz Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından verilen Yılın En İyi Genç futbolcusu ödülü ise Aston Villa'nın başarılı oyuncusu Ashley Young'un oldu.

Giggs, bu ödülün geçen yılki sahibi Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, takım arkadaşları Edwin Van der Sar, Nemanja Vidic ve Rio Ferdinand'ı da geride bıraktı.

Giggs, 1991'de bu ödülü kazanan Mark Hughes'dan sonra yılın futbolcusu seçilen ilk Galli oyuncu oldu.

Takım arkadaşı Ronaldo'nun peş peşe 3. kez bu ödülü kazanmasını bir anlamda durduran tecrübeli oyuncu, kariyerindeki 11. lig şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerliyor.

Premier League'de Yılın takımı şu isimlerden oluştu:
Edwin Van der Sar (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Rio Ferdinand (Manchester United), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United), Ashley Young (Aston Villa), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nicolas Anelka (Chelsea), Fernando Torres (Liverpool)

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Chelsea'nin golcüsü Nicolas Anelka da yılın takımına girmeyi başarırken, Manchester United'dan 6 oyuncu takımda yer aldı.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla