Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Sen benim hakkımda fikir yürütme hakkını nerden buluyorsun kendinde onu merak ettim.Corintihans'ta oynasa ilk ben istermişim.Ben o adamı Corinthians'ta değil Barcelona'da da olsa istemem.Sen benim futbol bilgimi falan sorgulayamazsın.Senede toplasan 600 700 dakika forma yüzü göremeyen maç başına top çalma ortalaması 1 in bile üstüne çıkamayan bir orta saha adamına sen yıldız diyorsan önce kendini sorgula.Yıldız olduğu için Ziya Doğan Samet Aybaba Şenol Güneş Lazaroni hepsi yedek bırakıyor di mi? Ama doğru hepiniz teknik direktörsünüz.Zaten demişsin ben olsam takımı sorun yumağı doldururum diye.Gerçekten çok profosyonelsin kardeşim.Profosyonellik buysa ben amatör olmaya razıyım.Evet ben amatörüm.Siz çalım atmayı iyi futbolcu olmak zannetmeye devam edin bakalım.Profosyonel futbol bilginle söyle bakalım.Yattaya'yı Beşiktaş'ın şimdiki 4-3-1-2 düzeninde nereye koyacaksın ?Ayrıca bana Yattara'nın üst üste 90 dakika oynadığı 3 maç saysana.Ya da 90 dakika oynayıp aldığı bir tane derbi maçı.Daha geçenlerde yapılan efor testinde takımın sonuncusu olduğundan da haberin yoktur senin.Koşmayan ve çalışmayan bir adam yıldız falan olamaz. |
alınmısta kardesim baksana..gercekci olalım..hangi macta 90 dakika oynamıs diyorsun bak bakalım izmirdeki besiktas macında bizim su adamlarımızı ne hale getirdi..sen istesende iste mesende yattara gole gitmenin en kısa yoludur.ronaldinhonun takıma katkısı ne ise onunda besiktasa katkısı o olur.calım atıyormus falan..bırak kardes yattara gibi adamı ruyamızda goremeyiz.o sazan hocalar defansa gelsin istiyor.trabzonun butun atakları yattaradan geliyor diger kanattanda atak yapsınlar yattara dinlensin o zaman geriyede gelebilir.biz ze robertoyu sola koyuyor olsak sayet yattara 90 dakikayı rahat cıkarır..ama oylemi..mac baslıyor trabzon yıgıyor oyunu sag kanadına.baska caresi yok..adam 60 tane asist yapmıs ..hic bir tanesi duran top degil anlıyormusun..ve nobre gibi kafasıyla sut atabilen bir adama atacagı paslarla kaç kafa golu attırı biliyormusun..pas dedimya simdi hemen yapısırsın..adamın yaptıgı ortaların hepsi pas..emin ol kardesim adam mukemmel..ve bizdeki yabancıların topu onun yarısı etmez..çalım meselesinde ronaldinho c.ronaldo ne bileyim bir cok adam var..buda onalrdan biri..kabul etsende etmesende..hiç altın camura dusmeyle pul olurmu..trabzondaki halide bu işte..gorusuruz kardes