Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2006, 18:18   #1151
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
krashnic´isimli üyeden Alıntı
alınmısta kardesim baksana..gercekci olalım..hangi macta 90 dakika oynamıs diyorsun bak bakalım izmirdeki besiktas macında bizim su adamlarımızı ne hale getirdi..sen istesende iste mesende yattara gole gitmenin en kısa yoludur.ronaldinhonun takıma katkısı ne ise onunda besiktasa katkısı o olur.calım atıyormus falan..bırak kardes yattara gibi adamı ruyamızda goremeyiz.o sazan hocalar defansa gelsin istiyor.trabzonun butun atakları yattaradan geliyor diger kanattanda atak yapsınlar yattara dinlensin o zaman geriyede gelebilir.biz ze robertoyu sola koyuyor olsak sayet yattara 90 dakikayı rahat cıkarır..ama oylemi..mac baslıyor trabzon yıgıyor oyunu sag kanadına.baska caresi yok..adam 60 tane asist yapmıs ..hic bir tanesi duran top degil anlıyormusun..ve nobre gibi kafasıyla sut atabilen bir adama atacagı paslarla kaç kafa golu attırı biliyormusun..pas dedimya simdi hemen yapısırsın..adamın yaptıgı ortaların hepsi pas..emin ol kardesim adam mukemmel..ve bizdeki yabancıların topu onun yarısı etmez..çalım meselesinde ronaldinho c.ronaldo ne bileyim bir cok adam var..buda onalrdan biri..kabul etsende etmesende..hiç altın camura dusmeyle pul olurmu..trabzondaki halide bu işte..gorusuruz kardes

Valla ne diyim.Senle bu konuda anlaşamayız biz.Futbola bakışımız çok farklı çünkü.İzmir'deki maçı biz kazandık diye hatırlıyorum bilmem yanlış mı hatırlıyorum.Adam gerçekten yetenekli çok da iyi çalım atıyor,iyi de orta yapıyor ama bunlar o adamı yıldız falan yapmaz bence.Bu dönemde futbolcular komple futbol oynuyor.Top çalıyor,savunmasına yardım ediyor,pres yapıyor.Yattara'nın oynadığı maçlarda Trabzon'un sağ kanattan kaç gol yediğiyle ve orta sahada oyundan nasıl düştüğüyle de biraz ilgilenirsen ne dediğimi daha iyi anlarsın.Eğer bu derece büyük bir adam olsaydı 90 dakika oynatılırdı diyorum ben de.Ayrıca Trabzon'u da bir yerlere taşırdı.Trabzon'un gole ihtiyacı olduğu ve zaten oyunu karşı sahaya yıktığı savunma yapması gerekmediği zamanlarda tabiki bu adam işe yarar.Bu da maçlarda 30 dakika falan olur işte.Senin gördüğün yetenekleri herkes görüyor ama bunca teknik direktör oynatmadıysa herhalde vardır bir bildikleri.Yattara 90 dakika falan çıkartamaz.30 dakika oynadığı maçta dahi dili dışarı çıkıp orta sahanın gerisine dönemeyen adam nasıl 90 dakika çıkaracak merak ettim.Ha bizdeki yabancıların topu bir Yattara etmez demişsin.Ben de sana diyorum ki benim Basel'de izlediğim Delgado 30 tane Yattara'yı cebinden çıkarır.Bu sene sonunda tekrar konuşalım,bakalım hangisi daha çok iş yapmış,hangisi takımına daha çok şey vermiş.Ayrıca alınmadım ama karşındaki adam bomboş bir adammış gibi konuşman üzücüydü. Hadi kal sağlıcakla..
autopsy Ofline