Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2009, 01:31   #10
xenb

xenb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
olay şu ben sana söyliyim gerrard ta ön libero xavi de ön libero tamam bunlar dünya yıldızları farkındayım ama öyle bir adam alınsınki ligte mesela bir kaç maçta ara pası atsın yani hücumuda olsun biraz anladın mı kendi görevini ztn yapsın geçtik onu bizz ama mesela 34 maçta 8 maçta arapası vererek gol attırsın ve her maç bu paslarını denesin ama tabi kendi görevinide eksiksiz yapmak kaydıyla cisse bunu yapamadığı için gidiyor
34 maçta 8 maç ara pası atsın çok güzel demişsin bi ön libero bunları yapsa evet bencede çok faydalı olur kendi asıl görevini aksatmadığı sürece.Ama sadece ben bir tek şey sorucam bu sene delgado 8 tane gol attırmışmı ara pası atarak sadece bunun cevabını isterim..Kendisi ön liberoda değil hücuma yönelik orta sahadır(amf) diye geçer.Herkesden verim alınıyorda bu takımda bitek cisse nin hücum özelliklerimi zayıf kalıyor anlamadım ki.Bu futbolcu neden sevilmiyor onuda anlamadım bu adamda 3 senedir Beşiktaş forması giyiyor arkadaşlar.Kimse hakkında ne atıp tuttuğunuda duymadım aşırı ters hareketinede rastlamadım.nedir bu sıkıntı bu kadar anlamadım.Tekrar ediyorum şu kısmınıda umarım siz haklı çıkarsınız ve önümüzdeki sezon keşke Cisse gitmeseydi demeyiz.Bunuda yürekten söylüyorum Beşiktaş'a faydası açısından..
xenb Ofline   Alıntı ile Cevapla