Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2009, 09:02   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
denizli terapiye başladı

Eskişehirspor maçı kazanılmış, Beşiktaş şampiyonluk yarışında lider Sivasspor’un ensesinden ayrılmamıştı. Zorlu deplasmanda alınan 2-0’lık galibiyet ve üç puan sonrası İstanbul dönüşünde uçakta siyah beyazlı futbolcuları tek tek tebrik eden Mustafa Denizli, kalan 5 haftadaki zorlu maçlar öncesi de oyuncularına terapide bulundu.

Kaptan Delgado ile bir süre yanyana oturan Mustafa Denizli, tangocunun beklenen futbollarını sergileyemediklerini söylemesi ve "Üzgünüz. Kritik haftalara girdik. Üzerimizde stres var ve beklenen futbolu sergileyemiyoruz. Sadece sonuç bizim adımıza güzel. Takım arkadaşlarım adına sizden özür diliyorum" demesi üzerine, "Sezon sonuna kadar böylesine maçlar oynayacağız. Önemli olan galibiyet" cevabını verdi.
Sivasspor takılacak
Denizli maçın atmosferi ve rakibin istekli futbolu yüzünden sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Şampiyonluğa giden yolda şartlar ne olursa olsun kazanılan maçların önemi daha da artıyor. Eskişehirspor karşısında 3 puanı alırken zorlandık ama istediğimizi elde ederek eve dönüyoruz. Artık tek seçenekli maçlarımız kaldı. Alternatifimiz yok. 5 maçta 5 galibiyet elde etmeliyiz. Bu da sezonu 74 puanla bitirmemiz demektir. Biz her maçımızı kazanalım, rakibimiz Sivas takılacak. O zaman şampiyonluk bizim olacak" dedi.
Rahat olmalısınız
Delgado’nun kötü futbol itirafı üzerine de Mustafa hoca, "3 puan şampiyonluk yolunda çok önemli. Sezon bitimine doğru böylesine kötü maçlar oynayabiliriz. Büyük takım, büyük maçlarda tekniğini, fiziğini ve performansını sergiler. Sizler büyük oyuncularsınız. Kalan 5 maçta sinirlerinizden arınmış ve rahat bir şekilde sahaya çıkmanız gerek. Şimdi bir gün dinlenin ve zinde olarak tesislere dönün. Beşiktaş forması giyen tüm oyunculara yürekten inanıyorum. Sezon sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanacak güce sahibiz. Şampiyonluk yolunda rakiplerimizin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Sizleri de ilgilendirmemeli. Biz kendi işimize bakmalıyız. Benim tek isteğim ligi 74 puanla bitirmek. Bunu başarmak için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız" diye konuştu.
Derbi zor olacak
Fenerbahçe derbisinin büyük önem taşıdığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Zor bir derbiye çıkacağız. Fenerbahçe’nin büyüklüğü tartışılmaz. Ne şartta olurlarsa olsunlar onlar da kazanmak için herşeylerini ortaya koyacaklar. Evimizde oynayacağımız Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerinde taraftarlarımızın yüzünü güldürmeliyiz. Aksi takdirde herşey biter. Büyük maçları büyük oyuncular kazanır. Sizin fırsatınız var. Çıkın sahaya ve gösterin büyüklüğünüzü. Beşiktaş forması giyiyorsanız, ne yapacağınızı da bilirsiniz."
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla