Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2006, 19:40   #1169
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Hagi ile yattarayı falan karşılaştırmıyorum,bir arkadaş sorunlu yıldız diye örnek vermiş ondan bahsettim ama karşılaştırabilirimde.Yattaranın dünyanın her takımında oynayacağını savunuyorum hala,gine milli takımında devamlı oynamadığınıda biliyorum ama bu bir ölçü değil benim için.Hocası ile sorunları olduğu için genelde hep ikinci yarılarda giriyor oyuna,yada hiç oynamıyor.Böyle çok yıldız gördük Cantona gibi Sergen gibi.Neyse uzatmaya gerek yok sana göre yıldız değil bana göre şans verilirse kralı...
dostum uzatmak ya da tartışma çıkarmak gibi bir niyetim zaten olamaz, benim anlatmak istediğim türkiye'de hep yaşanan bir yanılgı...
tamam diyelim ki sergen dünya'daki en yetenekli oyunculardan biri, ama unutma ki aynı zamanda en ciddiyetsiz, hantal, tembel olanı...bunlar da zaten yıllardır onun yeteneklerini köreltti, takıma ancak bir sezonda 1-2 maç yarar sağladı, anlayacağın yetenekle karın doymuyor, yattara konusunu taratışmaya bile gerek duymuyorum, o adam sergen'den de vurdumduymaz...

Click the image to open in full size.
mute Ofline