Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2009, 12:52   #6
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Denizli'yi kızdıran soru

Milli takımın başındayken "İçimizdeki İrlandalılar" diyerek unutulmaz bir slogan yaratan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendisi hakkında "Şanslı hoca" diyenlere de çok sert çıktı: "Hayatında bir baltaya sap olamayanlar, genelde o kelimeyi çok kullanırlar"


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig’in son 5 haftasının çok keyifli geçeceğini söyledi.
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Lig şampiyonluğu için 2 takımın
avantajlı duruma geldiğini ifade eden Denizli, "Son haftalar şampiyonluk kelimesinin ön plana çıkmasıyla önem kazanıyor. Ligin son 5 haftası çok keyifli
geçecek" dedi.
Şampiyonluğun averajla belirlenip belirlenmeyeceği sorusuna ise Denizli, "Uzak da olsa bir ihtimal, ama böyle olacağını sanmıyorum. Şu andaki tablo onu göstermiyor" yanıtını verdi.

"ŞAMPİYONLUK HİSSEDİLİR"
Mustafa Denizli, bir basın mensubunun, geldiği ilk günlerde camiaya şampiyonluk sözü vermediğini hatırlatıp, siyah-beyazlı takımın şimdi şampiyonluk
yarışı içinde olduğunu belirtmesi üzerine, "Şampiyonluk sözü verilmez, hissedilir, yaşanır" diye konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarların internet sitelerinde şampiyonluk yorumları yaptıklarının belirtilmesi üzerine de Denizli, "Bizden farklı düşünmüyorlar, ya da biz de onlar gibi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

DERBİ MAÇ
Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili yorum yapmaktan kaçınan deneyimli teknik adam, rakiplerinin şampiyonluk yarışından kopmuş olmasının,
derbi maçta Fenerbahçe’ye bir avantaj sağlayıp sağlamayacağı sorusuna, "Büyük takımlar arasındaki maçlar farklı olur. Bu maçlar camialara moral veren, ayakta tutan karşılaşmalardan biridir" diye cevap verdi.

DENİZLİ ŞANSLI MI?
Mustafa Denizli, bazı kesimlerin teknik direktörlük hayatında kendisine "Şanslı" yorumunu yaptıklarının kaydedilmesi üzerine de "Hayatında bir baltaya sap olamayanlar, genelde o kelimeyi çok kullanırlar" şeklinde konuştu.
Serdar Özkan ile ilgili bir soruyu da Denizli, "Serdar’ın kalitesinden şüphem yok. Kalitesine inandığım futbolcuya da fırsat veririm" diye
cevaplandırdı.

NOBRE’NİN DURUMU
Denizli, sakatlığı nedeniyle bugünkü antrenmana çıkmayan Mert Nobre ile ilgili olarak da "Bugün kontrolden çıkacak. Ağrılarının olmadığını söylüyor, ama bir de antrenmanda görmek lazım. Sanırım yarın veya perşembe günü takımla antrenmana çıkacak" diye konuştu.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla