Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2006, 19:51   #1170
krashnic

krashnic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mute´isimli üyeden Alıntı
dostum uzatmak ya da tartışma çıkarmak gibi bir niyetim zaten olamaz, benim anlatmak istediğim türkiye'de hep yaşanan bir yanılgı...
tamam diyelim ki sergen dünya'daki en yetenekli oyunculardan biri, ama unutma ki aynı zamanda en ciddiyetsiz, hantal, tembel olanı...bunlar da zaten yıllardır onun yeteneklerini köreltti, takıma ancak bir sezonda 1-2 maç yarar sağladı, anlayacağın yetenekle karın doymuyor, yattara konusunu taratışmaya bile gerek duymuyorum, o adam sergen'den de vurdumduymaz...
vurdumduymaz falan degil kardes..onunlamı sabahlıyorsun..sacmalıgı bırakalım..yattara bir gercek ...bugun gibi..yattara klasında futbolcumuz olsumu hiç kardes..adam atagın adı...dar alan genis alan ..ne istersen o var adamda..ama lazaroni ezigi brezilyada bulamadıgını elinin altında buldu.yattara besiktasa hemen gelir ama trabzon yanar..fatihe 8 milyon euro verilmesinin sebebi odur..besiktasta asısı tutar..eminim..gol deyince pozisyon deyince heyecan deyince disco deyince yattara..o zaman gelir golun adı olur..ve zaman gelir mutlulugun adı...ve bir teselli bu..bu sene iyi olmalıyız...olacagızda inşallah..ama yattarayla cook iyi oluruz..kabul etmeyebilirsin..ama bu senide sevdigim gercegini degiştirmez kardes
krashnic Ofline