holosko'nun karakterinin ne kadar yerli yerinde, onun ne kadar mütevazi biri olduğunu söylemeye hiç gerek yok, bazen leştirilen holosko'nun oyuun karakteri ve oynadığı takıma katkılarıyla alakı şu değerlendirmesini alıntı yapsak yeterli olacaktır: -Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sahaya çıktığımda istatistiklerin hiçbir önemi kalmıyor. Orada benim tek isteğim takımımın kazanması. Ben de bu uğurda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu bazen gol, bazen asist, bazen gol ve asist, bazen de sadece mücadele şeklinde sonuçlanabiliyor. Ama beni izleyenler şundan emin olsun ki ben sahada olduğum süre içerisinde her şeyimi Beşiktaş için harcıyorum. o yüzden holosko takımda her zaman oynaması gereken tipte bir oyuncudur bana göre, birkaç yorumcunun holosko'yu beşiktaş'ta 3. tercih olarak görmesineyse modern futbolu anlamadıklarını söyleyerek cevap verebilirim, teknik, bireysel yetenekten önemlisi fizik, kondüsyon ve devamlılık esastır modern futbolda, artık anlamaya çalışsalar iyi olacak gibime gerliyor, yıllar geçiyor çünkü, geç kalmamak lazım...
Konu lepido tarafından (28-04-2009 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir..
|