Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 08:43   #5
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Derbi biletleri satışa çıktı
Beşiktaş ile F.Bahçe derbisinin biletleri bugün saat 10.00'dan itibaren satışa çıkıyor. İnönü Stadı'nda pazar günü 20.00'de başlayacak dev maçın bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 750, A-F: 450, Alt A-F: 375, B-E: 400, C-D: 450; Numaralı orta 375, kenar 325, Kapalı üst 250, alt 200; Yeni ve Eski açık 70 TL.

'Beyaz Click the image to open in full size.tribün' desteği
Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası'nda, F.Bahçe derbisi için "Beyaz Tribün" kampanyası başladı. Taraftarlardan, uzun zamandır maçlara beyaz formayla çıkarak galibiyetler alan ve şampiyonluk yarışını sürdüren takıma destek vermeleri istendi.

Ödüller 2 Mayıs'ta veriliyor
Serencebey gazetesi tarafından düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü verilecek olan Şeref Bey Ödülleri'nin sahipleri belirlendi. 18 Nisan Cumartesi günü toplanan Şeref Bey Ödül Jürisi, Beşiktaş'a katkı sağlayan dernekleri belirledi. Sonuçlar 2 Mayıs Cumartesi 15.00'te Swissotel'deki törende açıklanacak.

Toplu gidiş yasak
İl Spor Güvenlik Kurulu, hafta sonundaki derbi için dün İstanbul Valiliği'nde toplandı. Toplantıda, İnönü'nün kapasitesinin yüzde beşi olan 1600 F.Bahçe taraftarının alınmasına karar verildi. Maç günü sarı- lacivertlilerin toplu şekilde stada gelmemeleri istendi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla