Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 09:32   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tomas sivok : baros iyi

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, Siyah-beyazlı formayla bu sezon hem Türkiye Kupası'nı hem de Türkiye şampiyonluğunu kazanmak istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Çek futbolcu Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti'nde yayın idnes.cz adlı İnternet haber portalına konuştu. Lig şampiyonluğunun önemli olduğunu vurgulayan Tomas Sivok, hedeflerinin hem Türkiye kupası hem de lig şampiyonluğu olduğunu ve 'duble' yapmak istediklerini ifade ederek, "Ligi zirvede bitiren takım Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidiyor. İkinci bitiren ise ön eleme oynuyor. Sivasspor'la yarışmak harika olacak. Çünkü çok formdalar. Fenerbahçe'yi hem ligde hem de kupada yenmemiz gerek. Fortis Türkiye Kupası final maçı da çok güzel olacak. Bu maçı da kazanıp 'duble' yapmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray'ın yıldızı, vatandaşı, Milan Baros'la ilgili de konuşan Sivok, "Baros, Türkiye'de, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde sergilediğine yakın bir performans gösteriyor. Galatasaray hücum oynayan bir takım ve Baros harika işler yapıyor. Gol krallığında zirvede ve bunu hak ediyor. Bence ligin en iyi forveti" diye konuştu.

Sivok, Türkiye'de şu ana kadar unutamadığı en kötü olayın ise Ankaraspor'la oynadıkları lig maçında hem kendi kalesine gol atıp hem de kırmızı kart görerek oyun dışı kalması olduğunu söyledi.

Sivok, Türkiye'ye gelmeden önce Filip Holosko'yu aradığını ve Slovak oyuncunun kendisine referans olduğunu ifade ederek, Türkiye'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla