Geçen sene oynanan ve Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği maçın hakemi. Manisalı, yanlış hatırlamıyorsam Akhisarlı ve fanatik bir fenerli olarak bilinen bu hakem geçen seneki maça damgasını vurmuştu.
Maçta akıllarda kalan ve maçın sonucuna direkt olarak etki eden;
Bariz taç olan pozisyonu devam ettirdi ve sonucunda gol yedik.
Collin Kazım ın ceza saha içinde bariz elle oynamasını görmedi ve penaltımızı vermedi. Hafızam beni yanıltmıyorsa maç 1-1 iken çaldığı düdüklerle Beşiktaş a top oynatmadı. Bu sene ise en son yönettiği maç olan Trabzon-Galatasaray maçında da maça damgasını vurdu, maç yönetmekten aciz bir çizgi de idi.
nasıl olurda böyle bir hakem FIFA kokartı takar orası ayrı bir konu ama haftasonu oynanacak maçta Fenerbahçe sahaya bu hakemle birlikte 12 kişi çıkacak gibi görünüyor.
Burada bize düşen bu saatten sonra gerekirse hakemi de alt edip maçı kazanmak. Burada taraftara büyük iş düşüyor. Verecekleri tepkilerle hakemin, sapıtmasına engel olmak ve hakemi baskı altına almak. Bu da doğru zamanda doğru tepkilerle olur.
Bu hakemi bu maçta gördükten sonra, Allah Beşiktaş'ın yardımcısı olsun, şans Beşiktaş'ın yanında olsun demek yanlış olmaz. |