Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 15:33   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu yanlış gidişe dur denmeli

Her camianın saygı duyduğu, her kulüp başkanının örnek almaya çalıştığı Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, Türk futbolundaki son dönemde yaşananlara isyan etti.


Tribün olaylarından, futbolcuların centilmenlik dışı hareketlerine, kulüp başkanlarının sorumsuzluğundan spor medyasındaki yozlaşmaya kadar birçok konuda görüşlerini açıklayan Seba, yaşananları gördükçe bundan son derece üzüntü duyduğunu belirtti. Öncelikle kulüp başkanlarının bu konuda son derece hassas davranmaları gerektiğini vurgulayan Beşiktaş'ın efsane ismi, "Eski günlerle bugünleri karşılaştırdığımızda ne kadar farklı olduğu görülür. Biz rakiplerimizle kol kola maça gider, onlarla birlikte otururduk. Şimdi aynı kulübün taraftarı bile biraraya gelemiyor. Üç günlük çocuklar, içip içip camiaların ismini kirletiyor. Sevmek adına yollarını kesiyor" dedi.

Başkan ve yöneticilerin de bu konuda duyarsız kaldığını belirten Seba, "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe başkanlarının bir ağırlığı olmalı. Yöneticiler verdiği demeçlere, hareketlerine dikkat etmeli. Daha yeni yetişen futbolcular iki günde kendilerini dev aynasında görüyor. Bunlara başkanlar taviz vermemeli" diye konuştu.

Spor basının da kendi içerisinde otokontrol yapması gerektiğini vurgulayan Süleyman Seba şöyle devam etti:

"Bir iki maç iyi oynayan futbolcular göklere yükseltiliyor. Durun bakalım sonrasında ne olacak diyen yok. Toplumu yönlendiren medya, yalanı-yanlışı ayırmalı. Bu haberlerle zarar verenleri kendi içerisinde temizlemeli. Yoksa Türk futbolu çok yanlış yönlere gidecek. Çok geç olmadan kulüp başkanları, yöneticiler, basın bir araya gelip bu yanlış gidişe dur demeli."
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla