Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 20:21   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tek Düşüncemiz Kazanmak !

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu hafta kendi sahalarında yapacakları Bursaspor maçında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi. Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet almak istediklerini bildirdi. Özdilek, ''Önümüzü görmek açısından Bursaspor maçını kazanmalıyız. Bursaspor maçında tek düşüncemiz kazanmak. Eğer kazanırsak Süper Lig'de önümüzü daha rahat göreceğiz. Bu nedenle bu maç bizim açımızdan çok önemli'' dedi.
Bursaspor maçında taraftarların desteğinin çok önemli olduğuna işaret eden Özdilek, ''Taraftarımızdan hep destek, tam destek istiyoruz. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem futbolcular bu maça hazır. Taraftarımız da desteklerse kazanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Özdilek, cezası süren Sedat Ağca ile sakat olan Orhan Ak ve Vahap Işık'ın Bursaspor karşısında forma giyemeyeceklerini de açıkladı.
Bursaspor'un iyi bir takım olduğuna işaret eden Özdilek, ancak Süper Lig'de güçsüz takımın olmadığını, her takım her takımı yenebildiğini ifade etti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla