Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 22:36   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rafa'nın alışveriş listesi!

İngiliz Basını; önümüzdeki yaz birçok yıldızı gündemine alacağı tahmin edilen Liverpool'un; Tottenham Hotspurlu Aaron Lennon, Aston Villalı Gareth Barry, Valencialılar David Silva ile David Villa ve Hertha Berlinli Andriy Voronin için nabız yokladığını iddia etti.

Click the image to open in full size.

İngiliz Basını; transferde birçok yıldızı gündemine alacağı tahmin edilen Liverpool için bir alışveriş listesi oluşturdu.

Sami Hyypia'nın sezon sonunda serbest kalacak olması, Daniel Agger'inse İtalya'ya transferinin gündeme gelmesi sebebiyle defansın göbeğine oyuncu alması söz konusu olan Kırmızılar için; Valencialı Raul Albiol ve Fulhamlı Brede Hangeland ideal seçimler olarak değerlendiriliyor. Albiol için 8 milyon, Hangeland içinse 10 milyon Pound değer biçiliyor.

Duran toplardaki başarısını savunmada tekrarlayamayan Fabio Aurelio ile bekleneni veremeyen Andrea Dossena ve Philipp Degen'in pozisyonlarına da takviye yapılacağı tahmin ediliyor. Portsmouthlu Glen Johnson'ın 8 milyon Pound karşılığında Liverpool forması giymesinin gündemde olduğu iddia ediliyor.

Steven Gerrard, Xabi Alonso ve Javier Mascherano'nun üstün performanslarının yanısıra, Yossi Benayoun'un da özellikle büyük maçlarda verdikleri alkışı hakediyor. Lukas'dan beklediği performansı alamayan İspanyol menajer Rafa Benitez'in Aston Villalı Gareth Barry için 18 milyon Pound ödemeye hazır olduğu biliniyor.

Albert Riera ve Dirk Kuyt'un kanatlardaki muhteşem performanslarına rağmen Kırmızılar Tottenhamlı Aaron Lennon ve Valencialı David Silva için nabız yokluyor. Silva transferinin 20 milyon Pound'a malolabileceği tahmin ediliyor. İspanyol yıldızın gelmesi durumundaysa, Hollandalı Ryan Babel'in 10 milyon Pound karşılığında satılacağı tahmin ediliyor.

Fernando Torres'in yanına bir golcü arayan Liverpool'un Valencialı David Villa ve Hertha Berlin'de kiralık oynayan Andriy Voronin'le ilgilendiği tahmin ediliyor. Genç David N'Gog'unsa tecrübe edinebilmesi için başka bir takıma kiralanacağı yazılıyor.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla